Vragen / Antwoord

Hoe kan ik inschrijven op Maxi Tyre ?

Onze eerste voorwaarde: u bent een bandenprofessional. De inschrijving vindt plaats via onze formulaire. Als wij akkoord gaan, ontvangt u uw gebruikersconnectie.

Zijn de verzendkosten inbegrepen/?

De portokosten zijn inbegrepen vanaf 2 stuks. Motorbanden zijn inclusief portokosten vanaf 1 stuk.

Hoe werkt het zoeken?

Matchcode : toets breedte hoogte diameter.
Selecteur : gebruik de sélecteurs voor iedere gewenste maat.

Verkoopt u producten aan particulieren?

Nee, uitsluitend aan onze gebruikers.

Waarom varieren de prijzen?

Maxi Tyre actualiseert constant zijn informatie om te voorkomem dat er voorraadtekort is.

Wat zijn de leveringstermijnen bij Maxi Tyre ?

De levertijd is aangegeven voor iedere opslagplaats. Dit termijn wordt ieder dag opnieuw uitgerekend om zo goed mogelijk overeen te komen met de realiteit.

Hoe laat je de banden ophalen die je hebt gekocht bij MAXITYRE?

Ons bedrijf, gevestigd buiten de Europese Unie en zonder enige aanwezigheid in uw land, is niet onderworpen aan de uitgebreide producentenverantwoordelijkheid (UPV).

Betreffende de recycling van banden is het belangrijk om twee gevallen te onderscheiden:

Aankoop vanuit een nationaal depot: De prijs van de banden omvat de milieuheffingen. Nationale leveranciers moeten deze heffingen aangeven en betalen. Om te profiteren van een gratis inzameling van deze banden door de eco-organisaties, moet u hun formulieren invullen en de namen van de leveranciers die onderworpen zijn aan de UPV aangeven, die u kunt vinden in het overzicht van uw aankopen (de downloadprocedure wordt hieronder uitgelegd).

Aankoop vanuit een buitenlands depot: De milieuheffingen zijn niet inbegrepen in de aankoopprijs. Wij nodigen u uit om u te informeren over de wettelijke verplichtingen met betrekking tot de import van deze producten. En indien nodig, lid te worden van een eco-organisatie en de door de wetgeving van uw land vereiste heffingen te betalen. De eco-organisaties zullen zorg dragen voor de inzameling van de geïmporteerde banden, in ruil voor uw bijdrage.

Het overzicht van uw aankopen, online beschikbaar, toont de namen van de leveranciers die onderworpen zijn aan de uitgebreide producentenverantwoordelijkheid (UPV) en het detail van de volumes van uw aankopen, of ze nu in Frankrijk of in het buitenland zijn gedaan.

DOWNLOAD HET OVERZICHT VAN UW AANKOPEN:

  1. Ga naar uw "Klantenruimte".
  2. Selecteer "Mijn Account".
  3. Ga naar de sectie "Mijn Bestellingen".
  4. Kies de periode die u interesseert vanuit het dropdownmenu.
  5. Klik op "Downloaden" om het overzicht te verkrijgen.

Voor alle verzoeken voor het ophalen van gebruikte banden, gelieve contact op te nemen met de eco-organisatie van uw keuze. Wij staan tot uw beschikking voor alle aanvullende informatie.